Update COVID - Reizen

Vanaf 2 mei 2022 kunnen reizigers in ๐—”๐—ญ ๐—ง๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ een bอŸeอŸtอŸaอŸaอŸlอŸdอŸeอŸ coronatest laten afnemen, in de screeningsstraat op campus Sint-Jozef. Zo'n test kost 50 euro. Hiervoor moet u eerst een testcode aanvragen en een afspraak boeken.

Zorg er zeker voor dat u tijdig een afspraak maakt. De tijdsloten voor Covid-screening zijn beperkt en kunnen dus snel vol lopen. Hou bovendien rekening met de reisadviezen in het land van uw bestemming.

Testcode aanvragen:

Surf naar https://mijncoronatest.be/.

Hier kan u een vragenlijst invullen voor een betalende test. Nadat u uw testcode heeft, kan u een afspraak maken voor een coronatest in de screeningstraat van AZ Turnhout.

Online afspraak maken voor uw coronatest: https://testcovid.doclr.be/#!/flow

๐—ฆ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—”๐—ญ ๐—ง๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜:

๐—–๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐˜‚๐˜€ ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐˜-๐—๐—ผ๐˜‡๐—ฒ๐—ณ, ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐Ÿฐ๐Ÿฐ, ๐Ÿฎ๐Ÿฏ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ง๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜

Openingsuren:

maandag tot en met zaterdag: 8.00 - 12.00 uur

zondag en feestdagen: gesloten

Volg de roze bordjes Covid-screening. U komt deze al aan de ingang van het ziekenhuis tegen. Ze leiden u naar een parking, waar u de wagen parkeert en ons ziekenhuis kan binnen wandelen voor uw Covid-test. Vooraf inschrijven aan het onthaal is niet nodig, u wordt rechtstreeks op uw afspraak verwacht.

Neem uw identiteitskaart en mondmasker mee naar het ziekenhuis. Het dragen van een mondmasker is verplicht in ons ziekenhuis vanaf de leeftijd van 12 jaar

ย 

ย 

Het Artsenhuis "Centrum"

Bisschopslaan 29
2340 Beerse
014 765 540
info@het-artsenhuis.be

Openingsuren secretariaat:
alle werkdagen van 8u00-13u00 & 14u00-18u00

ย 

Het Artsenhuis "Den Hout"

Oostmalseweg 23
2340 Beerse
014 613 450

info@het-artsenhuis.be

Openingsuren secretariaat:
alle werkdagen van 8u00-12u00 & 16u00-18u00